La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie. Până aici parcă nimic interesant. Doar că cei doi fuseseră depistaţi cu coronavirus la Constanţa şi trimişi acasă! La locul accidentului au ajuns echipaje de poliţei şi ambulanţe, scrie vasiledale.ro

Localnicii din Leordina s-au panicat când au văzut că echipajele medicale îmbrăcaţi în combinezoane au sosit la faţa locului cu izoletele şi i-au ridicat pe cei doi direct din şosea.

ACTUALIZARE

“În această dimineață, pe drumul național 18 s-a produs un accident rutier în care au fost implicați doi maramureșeni care se deplasau spre casă din județul Constanța. Nu au fost persoane rănite sau accidentate.

Echipajele de poliție și cele medicale sosite la locul producerii accidentului au constatat că cele două persoane sunt infectate cu noul Coronavirus. Acestea au fost confirmate ca fiind infectate cu COVID-19 la un laborator de pe raza județului Constanța, însă rezultatele analizelor nu au fost comunicate, conform metodologiei Institutului Național de Sănătate Publică și Direcției de Sănătate Publică Constanța.

Echipajele de poliție, pompierii militari și cele medicale nu au intrat în contact cu cele două persoane infectate. Pompierii militari au fost echipați adecvat, cu echipamente de protecție și au procedat la dezinfectarea cu un atomizor a autovehiculului cu care au călătorit cei doi maramureșeni. Cele două persoane au fost preluate de un echipaj medical și internate în secția de boli infecțioase a unei unități medicale.

A fost anunțată conducerea Ministerului Afacerilor Interne, respectiv a Ministerului Sănătății cu privire la situația înregistrată. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de cercetări în cauză”, declară reprezentanţii CJSU pentru vasiledale.ro.

Conform informațiilor noastre cei doi sigheteni erau vânzători ambulanți de produse alimentare din Maramureș pe Litoralul Mării Negre, informează vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și