Îmaginile video au fost urcate de o altă femeie pasageră în autoturismul respectiv cu 7 ore înainte de se produce tragedia de pe DN18, dintre Petrova și Leordina. Șoferița părea bine dispusă și conducea fără să îi pese de nimic. Nici măcar de siguranța ei. Ba mai mult, la un moment dat femeia se înfruptă cu sete din berea care era pusă lângă schimbătorul de viteze.

Câteva ore mai târziu aceasta și-a pierdut viața, ucigându-și totodată nepoata în vârstă de doar 14 ani. Totodată, nepotul acestia în vârstă de 16 ani a ajuns la Spital cu multiple fracturi. La fel și alte trei persoane din autoturismul de care s-a izbit din cauza unei depășire neregulamentare.

CE SPUNE IPJ MARAMUREȘ

În urma verificărilor privind accidentul din Petrova polițiștii au constatat următoarele:

O femeie de 36 de ani, care conducea un autoturism, a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 26 de ani.

În urma impactului conducătoarea auto și o minora de 14 ani, pasageră în același autoturism, au decedat. Un alt tânăr de 16 ani din autoturismul condus de femeie și șoferul celuilalt autoturism au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, nu se afla sub influența alcoolului.

De asemenea s-a stabilit ca șoferii nu utilizau centura de siguranță în momentul producerii accidentului.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Citește și

loading...