Au ieșit pe drumuri însă cu utilaje insuficiente iar rezultatele s-au văzut. Sunt probleme peste tot în județ deși oficial ni se spune că totul este în regulă și totul este sub control. Dar să vă prezentăm situația traficului rutier așa cum se vede în realitate, cu dovezi trimise de cititorii noștri.

Încă de azi noapte au fost probleme în municipiul Baia Mare. Drumarii au intervenit cu întârziere iar accidentele rutiere nu au lipsit. Asta din cauza derdelușului de pe șosele. Primul accident a avut loc pe strada Victoriei 117 acolo unde un tânăr a zburat cu mașina într-o conductă de gaz pe care a rupt-o. Apoi au fost probleme pe centura Băii Mari în această dimineață, unde s-a înregistrat un blocat din cauza unui carambol.

În oraș în schimb, până și marile bulevarde sunt complet acoperite de zăpadă. Imaginile sunt elocvente.

În pasul Gutâi, Baia Mare – Sighetu Marmației, pe Dn18 se intervine la foc continuu iar drumul este cât de cât acceptabil.

Probleme sunt însă pe DN18B. Acolo un autotren nu mai poate urca Dealul Groșiului dinspre Târgu Lăpuș. Tot în aceeași zonă un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în șanțul de pe contrasens.

Probleme au fost și pe drumurile județene. La Poienile de Sub Munte, la primele ore ale dimineții utilajele de deszăpezire ale celor de la drumuri județene au lipsit cu desăvârșire.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și