În cadrul întâlnirii, s-au purtat discuții despre parcursul lucrărilor pe cele două tronsoane până la finalul anului 2016.

Organizarea de șantier este deja realizată de ambele firme implicate, iar stațiile de betoane și utilajele de reciclare şi turnare a covoarelor asfaltice sunt pregătite înceapă toate lucrările în forţă.

Practic, în perioada imediat următoare, pe raza comunei Moisei vor fi construite 17 podeţe şi vor fi turnaţi 9 km de covor asfaltic, iar în oraşul Borşa alţi 6 km de covor asfaltic.

Pe tronsonul Borsa - Prislop au început lucrările la podeţele existente şi se vor efectua lucrări în vederea turnării rigolelor. Tot până la finalul anului şi această porţiune de drum urmează a fi complet asfaltată.

Tot în cursul zilei de ieri, 2 septembrie 2016, Prefectul Județului Maramureș, Sebastian Mihai Lupuț, a efectuat o vizită și pe șantierul de lucrări desfășurat pe DN 18, tronsonul Baia Sprie - Sighetu Marmației pentru a vedea care este stadiul lucrărilor. Lucrările sunt în desfășurare pe porțiuni importante și se desfășoară la intensitate maximă.

Circulația se desfășoară deja în condiții bune, fiind doar două porțiuni cu circulație dirijată pe un singur sens și semafor.

În toată perioada următoare se vor face vizite de supraveghere a bunului mers a lucrărilor cantitativ și calitativ și pentru finalizarea acestora la termenele stabilite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și