Ieri, 10 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 17.00, colegii noștri au oprit pentru control, pe un drum neamenajat de pe raza localității de frontieră Lunca la Tisa, județul Maramureș, un autoturism marca Audi A6, înmatriculat in România.

La volanul mașinii se afla cetățeanul roman B.M., în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, iar în autoturism au fost descoperite mai multe colete cu țigări.

Drept urmare, s-a luat măsura conducerii autoturismului cu țigări împreună cu șoferul la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii baxurilor descoperite a rezultat cantitatea de 4.138 de pachete cu ţigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 48.400 lei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activității infracționale.

Totodată, autoturismul în valoare de 9.000 lei, folosit la transportul țigărilor, a fost indisponibilizat până la finalizarea anchetei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și