Inaugurarea a început cu o slujbă religioasă de binecuvântare a locației susținută de protopopiatul ortodox din Sighet, un mic discurs al Primarului și al reprezentantului magazinului, după care s-a trecut la tăierea panglicii.

În Sighet astăzi a mai fost deschis încă un magazin al lanțului sus-amintit în centrul orașului, în curtea fostei panificații, lângă sediul Pompierilor militari.

Deși, atunci când s-a aprobat în Consiliul local al municipiului Sighet construcția noului magazin s-a dorit o revigorare a zonei care arăta deplorabil, având în vedere problemele create de locuitorii blocului 2 din Cuza Vodă și a vânzătorilor de lemne tăiate ilegal, care blocau întreaga zonă cu căruțe și cu dubițe, se pare că nimic din toate acestea nu s-a schimbat.

Locuitorii blocului în cauză aruncă în continuare gunoaiele la întâmplare peste tot, iar vânzătorii de lemne tăiate ilegal își continuă nestingheriți businessul în zonă. Aceștia s-au postat în fața magazinului și în lateralul acestuia cu căruțele și dubițele cu lemne proaspăt tăiate ilegal așteptând mușterii pe care să îi tapeze de bani. Absolut nimeni nu îi deranjează pe aceștia cu nimic: nici Poliția, Poliția locală sau Jandarmeria se pare că nu îi vede. Fotografiile surprinse vorbesc de la sine și nu mai necesită niciun comentariu.

Citește și

loading...