În jurul orei 17.00, poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unei autoutilitare care se deplasa pe DN18, în localitatea Mara, având direcţia de deplasare dinspre Sighetu Marmaţiei spre Baia Mare.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor, astfel că poliţiştii au trecut în urmărirea acestuia. În centrul localităţii şoferul a abandonat autovehiculul şi a fugit, reuşind să scape de urmăritori într-o zonă cu vegetație densă în apropierea râului Mara.

În compartimentul transport marfă a autoutilitarei poliţiştii au descoperit 29 de colete învelite cu bandă adezivă de culoare verde, legate cu sfoară, iar în urma examinării conţinului acestora a fost identificată cantitatea de 21.500 pachete ţigări diferite mărci. Autoutilitara în valoare de 5000 lei a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei Municipiului Sighetu-Marmaţiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi pentru identificarea persoanelor participante la activitatea infracţională.

Citește și

loading...