În jurul orei 17.00, poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unei autoutilitare care se deplasa pe DN18, în localitatea Mara, având direcţia de deplasare dinspre Sighetu Marmaţiei spre Baia Mare.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor, astfel că poliţiştii au trecut în urmărirea acestuia. În centrul localităţii şoferul a abandonat autovehiculul şi a fugit, reuşind să scape de urmăritori într-o zonă cu vegetație densă în apropierea râului Mara.

În compartimentul transport marfă a autoutilitarei poliţiştii au descoperit 29 de colete învelite cu bandă adezivă de culoare verde, legate cu sfoară, iar în urma examinării conţinului acestora a fost identificată cantitatea de 21.500 pachete ţigări diferite mărci. Autoutilitara în valoare de 5000 lei a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei Municipiului Sighetu-Marmaţiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi pentru identificarea persoanelor participante la activitatea infracţională.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și