Un autovehicul de teren Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe dreapta, într-o curbă deosebit de periculoasă, probabil din cauza vitezei, părăseşte partea carosabilă, se loveşte de mai mulţi copaci din pădure, pe care îi rupe şi care cad peste maşină. Poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au găsit nicio persoană.

Ce spune IPJ Maramureş: ”În dimineața zilei de 13 septembrie polițiștii Secției 7 Târgu Lăpuș s-au sesizat despre faptul că pe DN 18B, la km 33+100, pe raza com. Cernesti, în locul numit Pietriș, pe direcția de deplasare Cernesti-Tg Lăpuș, drum în rampă, s-a produs un accident de circulație rutieră.

În fapt, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, iar la locul producerii accidentului nu se afla nicio persoană.”

Polițiștii au început verificările privind autoturismul în cauză și vor continua cercetările cu privire la circumstanțele producerii accidentului, cu mențiunea că în cazul accidentelor de circulație ce au ca rezultat doar pagube materiale șoferul are 24 de ore la dispoziție pentru a anunța evenimentul poliției.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet