În data de 10 februarie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava –I.T.P.F.Sighetu Marmaţiei, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 10.30, a fost identificat și oprit în trafic pentru control, pe raza localității Horodnicu de Jos, jud. Suceava, un autoturism marca Audi A6, condus de numita R. M., în vârstă de 42 de ani, domiciliată pe raza jud. Suceava

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul maşinii şi în locul roţii de rezervă o cantitate de ţigări de contrabandă.

Având în vedere cele constatate, persoana în cauză şi maşina au fost conduse la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, au fost descoperite 2.940 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 34.398 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul ţigărilor în valoare de 6.300 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet