Elevii și cadrele didactice de la diferite unități școlare au primit diplome și felicitări din partea organizatorilor : Școala”Nicolae Bălcescu”, Şcoala ”Mihail Sadoveanu, Şcoala Firiza, Școala ”Vasile Alecsandri”, Școala ”Petre Dulfu ” și Şcoala Nicolae Steinhardt (Rogoz).

“Firmele” prezentate au avut profile diferite, începând de la tradiţii şi obiceiuri specific zonelor maramureșene, continuând cu și patiserie, arhitectură, servicii de turism sau produse confecţionate prin metoda quilling.

Premierea s-a făcut de către reprezentantul Inspectoratului Şcolar Maramureş , prof. Pop Livia și coordonatorul proiectului la nivel județean , prof. Pop Silvia .

“Suntem la ediția a VI-a a proiectului județean ”Micii antreprenori” . Proiectul a început de la o idee în cadrul unei întâlniri a profesorilor de Educație Tehnologică din județ , care s-a concretizat ulterior într-o competiție concurs în care cei mai creativi și cei mai ambițioși elevi și-au adus contribuția la succesul micilor antreprenori din județ.” a declarat coordonatorul proiectului, prof. Pop Silvia .

Alături cei mici au fost prezenți cu expoziții proprii și inventică -Palatul Copiilor și Colegiile tehnice: George Barițiu, Anghel Saligny și Aurel Vlaicu din Baia Mare .

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet