În jurul orelor 16:45 s-au deplasat la fața locului un echipaj de Poliție și o autospecială ISU cu scară.

Văzând că cele relatate se confirmă, sub îndrumarea echipajului de Poliție, pompierii din cadru ISU Sighet au urcat cu ajutorul scării din dotarea autospecialei la geamul imobilului aflat la etajul 3 și au forțat fereastra, intrând în apartament și deschizând ușa din interior.

Polițiștii au găsit în imobil cadavrul unui bărbat. Din spusele celor prezenți, cadavrul era într-o stare avansată de putrefacție, mirosul neplăcut simțindu-se în întreg imobilul. Foarte probabil bărbatul a decedat în urmă cu cel puțin câteva zile, sau chiar câteva săptămâni.

La fața locului au sosit ulterior un echipaj al serviciului de criminalistică din cadrul Poliției Sighet pentru a demara investigațiile ce se impun, precum și o firmă specializată în servicii funerare pentru a ridica persoana decedată și a o transporta la morga Spitalului Sighet.

Persoana decedată este un bărbat în vârstă de 61 de ani, N. Eugen. Vecinii au declarat că nu l-au mai văzut de mai bine de o săptămână să fi ieșit din casă. Acesta se pare că are o fiică ce locuiește în Câmpulung la Tisa, care a fost chemată de către autorități să se prezinte la fața locului pentru îndeplinirea formalităților legale.

Criminaliștii nu exclud nicio variantă cu privire la motivul care a determinat decesul bărbatului: o problemă medicală sau chiar moarte violentă.

Polițiștii continuă cercetările în cauză.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet