Totul a plecat de la o postare răcută pe rețelele de socializare de către un cetățean care a descoperit aceste deșeuri:

„Atentie! Azi, 11 martie, pe la 17.30 s-a băgat marfă proaspătă pe raul Mara, spre Runcu. Dintr-o dubă mare albă și incăpătoare. Găsim de toate: calculator, monitor, canapele cu fotolii, hotă, aragaz, haine, cabluri, ambalaje, candelabru, tigai, sticle de bere, husa de cort, numere de inmatriculare...de toate. Așa belsug și lux nu am văzut de ceva vreme. Și varietate de produse!

Dar și prostie pe măsură: datele colectate după juma de oră de "săpături" merg la Apele Romane, la Poliție și la Mediu. Aflăm ale cui sunt numerele de înmatriculare...iar calculatorul aruncat pe marginea raului...surpriză, l-am facut să pornească! Ce-i mult, îi mult...ajunge! Nu imbecilitatea va guverna această lume doar pentru că sunt mulți purtători cu tupeu. O sa aloc suficent timp, efort si resurse sa -i gasesc pe compatriotii mandrii probabil de actul de vitejie facut. Nu ramane fara rasplata! Suntem multi...”.

Omul a anunțat Primăria, dar și Poliție, fiind depuse sesizări, respectiv autoritățile au demarat demersurile de gasire a faptuitorilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet