O fată de 17 ani din Brăila s-a urcat la volanul unui autoturism fără a avea permis de conducere şi drogată fiind a provocat un accident rutier în urma căruia fratele ei, în vârstă de 16 ani, aflat în acelaşi autoturism, a murit. Fata a pierdut controlul volanului şi vehiculul s-a lovit de un stâlp, apoi a rupt un gard metalic al podului pe care circulau, ajungând pe spaţiul verde.

Accidentul a avut loc luni seară în jurul orei 21.50 pe Şoseaua Baldovineşti, în zona podului Apollo din municipiul Brăila.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii l-au găsit pe fratele fetei aflatei la volan în afara autoturismului. Băiatul era mort.

Fata de 17 ani a fost rănită şi s-a decis transportarea ei la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, ea a fost testată pentru consumul de alcool şi cu aparatul Drug Test. Testele au arătat că fata consumase substanţe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital.

„O tânără, în varstă de 17 ani, din Brăila, ar fi condus un autovehicul pe Șoseaua Baldovinesti, dinspre strada Comuna din Paris către Bulevardul Dorobanților, iar la urcarea pe pod, ar fi pierdut controlul volanului, ar fi acroșat un stâlp situat pe partea dreaptă a sensului de deplasare după care s-a oprit pe spațiul verde. În urma evenimentului, la fața locului, pe trotuar, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, din Brăila, care a fost declarat decedat de echipajul medical, iar tânăra în vârstă de 17 ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În prezent, cercetările sunt continuate de polițisti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și