Sâmbătă seara, în jurul orei 16:30, pe un drum liniştit din cartierul Völkendorf, oraşul austriac Villach, o femeie de 43 de ani și fiul ei de 5 ani, din România, au fost spulberaţi de o mașină.

Impactul a fost atât de violent, încât orice ajutor pentru cei doi a fost în zadar. Femeia şi singurul ei copil au murit pe loc.

Şoferiţa, o tânără de 37 de ani, de asemenea româncă, a fugit după accident, fiind găsită în scurt timp de poliţişti, la aproximativ 500 de metri de locul tragediei, într-o pădure.

Era grav rănită, dar nu din cauza coliziunii, ci posibil din cauza tăieturilor de cuțit auto-provocate pe mai multe părți ale corpului, scrie krone.at.

Există îndoieli că a fost un accident. Şoferiţa şi mama decedată au iubit acelaşi bărbat
Ulterior, verificările poliţiştilor au scos la iveală faptul că şoferiţa şi mama au avut relații cu același bărbat și este posibil să se fi cunoscut.

Se pare că tânăra de 37 de ani a fost împreună cu fostul soţ al victimei, bărbatul fiind tatăl băieţelului de 5 ani. Markus Kitz, purtătorul de cuvânt al parchetului din Klagenfurt, a declarat pentru vorarlberg.orf.at că poate nu este un accident de circulație "normal".

"Unele împrejurări ne-au dat de gândit, motiv pentru care Biroul de Stat al Poliției Criminale a preluat ancheta", spune Markus Kitz.

Potrivit acestuia, tragedia s-a produs pe o stradă în care viteza maximă de circulație este de 30 km/oră. Anchetatorii trebuie să lămurească dacă cele două românce ar fi avut vreun contact înainte de tragedie sau dacă a fost o coincidență că s-au întâlnit acolo.

Poliţiştii caută și posibili martori ai tragediei
De asemenea, încă nu este clar ce a cauzat rănirea gravă a șoferiţei. Ea a fost dusă la spitalul din Villach şi este în comă artificială, astfel că, momentan, nu poate fi audiată.

"Acum suntem pur și simplu dependenți de dovezile noastre obiective, pe care trebuie să le elaborăm", a spus Markus Kitz, care a precizat că se aşteaptă la primele rezultate ale investigației în următoarele două zile.

El speră ca tânăra de 37 de ani să poată fi audiată în curând. "Atunci vom ști mai multe", a conchis purtătorul de cuvânt al parchetului din Klagenfurt.

În momentul de față, poliţiştii caută și posibili martori oculari ai tragediei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet