Maşina înmatriculată în Ucraina a părăsit brusc partea carosabilă şi s-a răsturnat, conform celor declarate de martori. Se presupune că femeia care era la volan a adormit, iar acest lucru a dus la tragedie.

După eveniment, şoferiţa a rămas încarcerată şi a fost nesesar sprijinul unei echipe de descarcerare ISU de la Babadag, pentru a o extrage.
Din nefericire, medicii Serviciului de Ambulanţă Tulcea nu au mai putut face nimic, chiar dacă s-au străduit să o readucă la viaţă.
Vom reveni cu informaţii oficiale în momentul în care le vom primi de la comunicatorii MAI.

Ce pune poliția

În cursul zilei de 14 Octombrie 2022, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 A. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, o femeie, în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Topolog către localitatea Hârșova, județul Tulcea, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a unui pasager din auto. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, în continuare efectuând cercetări in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și