Accidentul a avut loc în jurul orei 23.00.

În timp ce se deplasa la volanul unui BMW, pe Bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare, o șoferiță a pierdut controlul direcției, a intrat cu mașina pe contrasens, pe spațiul verde, a lovit un gard și a distrus o țeavă de gaze. Potrivit jurnaliștilor de la presasm.ro, mașina s-a oprit chiar în fața unei firme, la zeci de metri distanță de locul impactului inițial.

Din fericire, tânăra nu a fost rănită grav, iar pompierii, care au ajuns rapid la locul accidentului, au asigurat zona până la sosirea celor de la Gaze, care au remediat avaria, evitând astfel riscul producerii unei explozii.

Ce spune ISU Satu Mare după accident

Potrivit pompierilor sătmăreni, la locul accidentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanța SMURD cu echipaj de prim-ajutor.

"În aceasta seara, în jurul orei 23:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someș al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI, în urma unui accident rutier, pe strada Cloșca, din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 7 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanța SMURD cu echipaj de prim-ajutor. La sosirea forțelor de intervenție, se semnalau scurgeri de gaze, fără a fi înregistrate efecte negative. Un echipaj de pompieri va rămâne la fața locului pentru asigurarea măsurilor specifice PSI, până la remedierea defecțiunilor de către echipa de intervenții a distribuitorului de gaz. Nu au fost înregistrate victime", a informat ISU Satu Mare.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet