Ţigările au fost confiscate, şoferul sancţionat cu amendă în valoare de 7.000 lei, iar autoturismul în cauză indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Ieri, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, s-a prezentat în P.T.F. Halmeu, jud. Satu Mare, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul maghiar D. Viktor, în vârstă de 32 ani, conducând autoturismul marca Renault, înmatriculat în Ungaria.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă în locuri special amenajate, în portiere, praguri, consola de la frâna de mână, în bancheta din spate şi roata de rezervă, cantitatea de 2041 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 9.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Renault, în valoare de 4.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, deoarece avea locaşuri special amenajate pentru transportul ţigărilor.

Citește și

loading...