În ziua de 28 iunie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Tarna Mare, județul Satu Mare, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.
Astfel, lucrătorii noștri au descoperi, în anexa unui imobil nelocuit din apropierea frontierei de stat mai multe colete cu țigări.

Având în vedere cele constatate, s-a luat măsura informării autorităților de frontieră ale statului vecin, concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare și supraveghere a zonei.

Coletele cu țigări au fost duse la sediul poliției de frontieră iar în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.800 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 67.800 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Și polițiștii de frontieră de la Sectorul Vicovu de Sus și Izvoarele Sucevei au descoperit, în apropierea frontierei de stat, trei colete care conțineau cantitatea de 14.447 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 170.000 de lei.

Țigările au fost confiscate iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Citește și