În urma colaborării cu Poliţia de Frontieră din Sighetu Marmaţiei, poliţiştii din Baia Sprie au depistat în trafic un autoturism ce transporta ţigări de contrabandă.

Vineri dimineaţa, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism înmatriculat în Bulgaria, la volanul căruia se afla un tânăr de 26 de ani, din judeţul Arad. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit 2987 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană ce erau ascunse într-o podea confecţionată artizanal în autoturism.
Ţigările, în valoare de aproximativ 30000 de lei au fost confiscate, autoturismul a fost indisponibilizat iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Tot în 27 martie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Contrabandei, în cadrul activităţilor de investigare efectuate într-un dosar penal, au depistat două imobile din localitatea Şomcuta Mare, cu privire la care existau suspiciuni că ar fi folosite ca depozite pentru ţigări de contrabandă.

Poliţiştii au solicitat şi obţinut mandate de percheziţie pentru cele două imobile astfel că, în urma controalelor, au găsit şi confiscat 592 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 6630 de lei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Sâmbătă, 28 martie, poliţiştii din Şomcuta Mare au oprit în trafic un autoturism ce era condus de un bărbat din localitate. În autoturism, poliţiştii au găsit 100 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, netimbrate în România.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată iar bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Citește și

Comentarii