În data de 14 mai a.c, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.00, lucrătorii noştri au descoperit în curtea unui imobil de pe raza localităţii Straja, un număr însemnat de colete învelite în folie de culoare neagră, ce conţineau ţigări de contrabandă.

Ulterior, cu acordul proprietarului, polițiștii de frontieră au intrat în curtea imobilului, unde au descoperit depozitate într-un garaj şi o anexă, peste 88 de baxuri de ţigări de provenienţă ucraineană.

În urma celor constatate, baxurile cu ţigări au fost transportate la sediul instituției, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 44.154 pachete țigarete, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 516.602 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

*

În data de 13 mai a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, poliţiştii de frontieră au descoperit în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Lupcina, mai multe colete cu țigări, abandonate.

În urma celor constatate, coletele au fost transportate la sediul sectorului, în vederea confiscării, iar în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.970 pachete cu țigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 23.049 lei.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră efectuează verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și tragerii la răspundere a acestora.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet