Polițiștii de frontieră au luat măsura conducerii persoanei în cauză la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, moment în care aceasta a declarat ca nu se simte bine fiind condusă la Spitalul Orășenesc Siret pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acesteia.

În urma inventarierii țigărilor descoperite s-a constatat faptul că Maria Z., în vârstă de 61 de ani, avea supra sa cantitatea de 635 pachete cu țigări de proveniență ucraineana, în valoare de 7.600 lei, cantitate ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

* O patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina, judeţul Suceava, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a descoperit, în data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 8.00, trei colete cu țigări ascunse în vegetație, în apropierea frontierei de stat.

Acestea au fost duse la sediul sectorului unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.910 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 81.000 lei.

În continuare se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și