Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje în localitatea Mireșu Mare.

În sprijinul pompierilor șomcuteni au venit și pompierii băimăreni împreună cu pompierii civili din cadrul S.V.S.U. Mireșu Mare. Intervenția pompierilor a durat peste patru ore și jumătate, iar flăcările au distrus 120 de baloți de fân, 200 de baloți de paie.

Acum surse din rândul anchetatorilor ne-au spus că focul a fost pus intenționat de persoane rămase deocamdată neidentificate. Totuși, în satele din zona Țării Chioarului se vorbește despre faptul că piromanul din zonă ar fi revenit. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor adeveri. Oamenii vorbesc cu tărie că așa va fi. Oricum ancheta este în plină desfășurare.

Vă reamintim că în urmă cu câțiva ani o întreagă comună a fost terorizată de un tânăr care dădea foc la tot ce apuca. După zile întregi de urmărire și filaj, individul a fost reținut și arestat. Acum acesta și-a ispășit pedeapsa și este în libertate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și