Concret, în acest moment se intervine pentru acordarea îngrijirilor medicale în cazul unui accident rutier petrecut în satul Dindeștiu Mic, produs între un autoturism și un microbuz.

La fața locului se deplasează echipajele Detașamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor, un autoturism cu un ofițer pentru preluarea comenzii intervenției.

De asemenea, din municipiul Satu Mare au fost trimise la locul incidentului mai multe echipaje medicale de prim-ajutor din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță și din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

În incident au fost implicate șapte persoane, din care doar una ar fi fost rănită. Toate sunt conștiente și cooperante cu forțele de salvare. Este important de precizat că până la sosirea echipajelor de urgență, toate persoanele au reușit să se autoevacueze.

Autoritățile județene au activat planul roșu! Polițiștii au deschis deja o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost condițiile în care s-a produs accidentul.

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...