În fotografiile postate pe FaceBOOK se poate observa că există elemente lipsă pe ici colo, reprezentând un pericol de cădere în apă a trecătorilor. Din primele informații se pare că respectivele elemente (foște) lipsesc din cauza unor acte de vandalism, derulate de către persoane necunoscute.

Contactat telefonic de către Sighet 247, Primarul municipiului Sighet, Horia Scubli, a declarat că în cursul zilei de mâine, 19 iulie a.c., se vor efectua reparațiile necesare podului. Totodată, Horia Scubli a mai arătat că este dezamăgit de faptul că la nivelul municipiului acest act de vandalism nu este singular, mai multe obiective publice fiind vandalizate: bănci rupte, spațiu verde distrus, corpuri de iluminare sparte și pereți mâzgăliți sunt doar câteva exemple cu ce se confruntă autoritățile locale.

Redăm mai jos postarea pe FaceBOOK a sigheteanului Marius Mihai:

„Podul mișcător de la Grădina Morii este într-o condiție groaznică, un copil mic era să cadă printre scândurile despărțite. Sper ca cineva să ia măsuri și să pună înapoi scândurile care lipsesc cât de repede posibil, să nu se întâmple o nenorocire unui copil și sunt sigur ca ăla sau ăia care au luat sau aruncat scândurile în apă `le merge tare bine`”.

ACTUALIZARE: Podul pietonal de la Grădina Morii a fost reparat provizoriu

Municipalitatea a luat măsuri în urma sesizării făcute de un sighetean privind vandalizarea podului pietonal de la Grădina Morii.

Elementele care lipseau au fost înlocuite în această dimineață cu altele noi, până la reparația capitală din toamnă.

Primarul municipiului, Horia Scubli, a publicat pe Facebook o poză în care se poate observa reparația făcută, însoțită de mesajul următor: „E doar provizorie, până la reparația capitală din toamnă...sperăm să nu mai avem parte de vandalisme...”Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet