Ieri, 05 ianuarie 2020, în timpul unor misiuni de supraveghere și control în zona de competență, lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte, județul Maramureș, au depistat, în piața din localitatea de frontieră Poienile de sub Munte, trei persoane care dețineau mai multe materiale pirotehnice.

Imediat, persoanele au fost identificate ca fiind cetățeni români, fiind doi bărbați de 19, respectiv 32 de ani, din județul Sălaj și un minor în vârstă de 15 ani, din județul Mureș.

Din verificări a rezultat faptul că persoanele în cauză nu sunt autorizate pentru a desfășura operațiuni cu astfel de materiale.

În urma inventarierii, poliţiştii de frontieră au constatat că sunt 2.040 de bucăți cu amestecuri pirotehnice, în valoare de 3.060 de lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului de comercializare a articolelor pirotehnice, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și