O femeie a publicat pe Facebook două fotografii cu mâncare pe care ar fi primit-o o tânără însărcinată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Într-una din fotografii apare o farfurie în care se află două felii de pâine, o felie de parizer, unt şi o cană de ceai, iar în cea de-a doua apare o farfurie cu mămăligă şi brânză.

Imaginile au fost distribuite de sute de oameni pe reţeaua de socializare şi au stârnit un val de critici la adresa sistemului de sănătate.

Astfel, oamenii au comentat că, în unele cazuri, până şi deţinuţii mănâncă mai bine decât o tânără însărcinată internată în spital.Mâncarea primită în spitalul din Baia Mare, val de critici pe Facebook
"Oare de ce plătim mii de lei lunar pentru CAS? Un mic dejun pentru o mămică internată în spital care are încă o viață în ea (este in 5 luni).

Acasă mănâncă des, nu pentru că vrea ea (nu a fost o mâncăcioasă de când o știu), ci pentru că organismul ei și suflețelul ăla mic, cere.

Revin cu întrebarea, de ce plătim atâția bani la CAS? Mancarea de prânz la fel de toată jena... Poate îmi răspunde cineva? Eu aș pune directorul spitalului să manance meniul ăla. Poate așa va schimba ceva", a scris Cristina Stenczel în postarea de pe Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și