Potrivit informațiilor PresaSM, astăzi, la ora 12.00, s-a adus mâncare pacienților din ambele spitale, iar unul dintre felurile de mâncare a fost macaroane cu pulpe de pui!

Doar că printre macaroane și-au apariția și VIERMI! Și nu a fost un caz izolat. Fiindcă aceleași probleme s-au înregistrat și la Spitalul Nou și la Spitalul de Boli Contagioase.

Reporterii PresaSM au luat legătura cu managerul Spitalului Județean Satu Mare, Adrian Marc, care a precizat că s-a demarat o anchetă de urgență! În primă fază s-au făcut verificări la Spitalul de Boli Contagioase, urmând să se extindă și la Spitalul Nou.

”Am văzut și noi acest caz și am demarat o anchetă de urgență, împreună cu cei de la Blocul Alimentar. La Spitalul de Contagioase au fost 32 de porții, dar s-ar fi găsit doar într-o singură caserolă. Nu am mai reușit să o verificăm, fiindcă s-a aruncat la gunoi. Se vor lua declarații de la personalul de la bucătărie. Nu înțelegem de unde ar fi putut apărea această problemă, fiindcă toate produsele ne sunt furnizate cu certificate de conformitate. Din macaroane nu putea fi. S-a mai folosit bulion, ulei, boia și ceapă. Nici de aici nu credem că ar putea proveni acel vierme. Iar carnea este congelată. După anchetă o să prezentăm toate rezultatele”, a precizat Adrian Marc pentru PresaSM.

Costul unui meniu variază între 10 și 16 lei/zi, totul depinde de natura afecțiunii pacientului. Bucătăria Spitalului Județean poate asigura până la 900 de porții în fiecare zi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet