Ieri, 5 decembrie 2020, în jurul orei 16.55, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației, judeţul Maramureş, s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, colegii noştri au descoperit abandonate, în apropierea liniei de frontieră, pe direcția localității Rona de Sus, opt colete voluminoase, învelite în folie de culoare neagră, care conțineau țigări.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate despre caz și autoritățile de frontieră ucrainene în vederea cercetării în comun a evenimentului.

În continuare s-a luat măsura transportării coletelor cu țigări la sediul instituției, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 7.990 pachete, de proveniență Republica Moldova, în valoare de peste 94.000 lei.

Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și efectuează verificări specifice în vederea documentării întregii activități infracționale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și