Într-o postare pe FaceBOOK, Președintele Consiliului județean Maramureș, Zamfir Ciceu (PC), arată că „USL Maramureș nu mai există în fapt”. Concluzia lui Zamfir Ciceu are la bază faptul că partidele componente ale USL au depus în mod separat coroanele de flori în nume propriu și nu în numele USL.

Zamfir Ciceu declară pe contul său de FaceBOOK următoarele: „Prin participarea în mod separat la depunerea de coroane a Aliantei de Centru Stânga, aceasta s-a delimitat de partenerii de alianță PNL și PC. Nu pot decât să constat ca atare acest fapt. În acest context, o reașezare a conducerii executive a județului Maramureș, apare ca iminentă”.

Zamfitr Ciceu își încheie postarea pe FaceBOOK prin a compara USL-ul cu fabula „Racul, broasca și o știucă”, motivând această comparație prin faptul că „prietenii știu de ce”.

Pe de altă parte, senatorul PSD Liviu Marian Pop îi răspunde lui Zamfir Ciceu tot prin intermediul FaceBOOK-ului destul de virulent, arătând că Președintele Consiliului județean este de fapt o persoană cvasi-necunoscută în județ, propunând în acest sens un sondaj de opinie: „îmi permit să realizez un sondaj în randul maramureșenilor care au cont pe Facebook:
1.STITI CINE ESTE PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN MARAMURES?
2 DIN CE PARTID FACE PARTE? (rog a nu se utiliza Google)”.

Senatorul Liviu Pop mai arată că motivul pentru care s-au depus coroanele în mod separat a fost faptul că Zamfir Ciceu „a uitat să comande pentru 1 Decembrie coroane sub sigla USL”. În aceeași postare, senatorul mai arată că Zamfir Ciceu „se supără ca văcarul pe sat pe reprezentanții celorlalte partide”, totodată aducându-i aminte Președintelui Consiliului județean că nu ar fi ajuns niciodată președinte dacă nu ar fi candidat sub sigla USL.

Concluzia acestor clinciuri dintre mai marii USL din județ nu poate fi decât una singură: iarna politică se anunță una tumultoasă pentru USL Maramureș și nu una de hibernare așa cum ne-am obișnuit în politica românească. Foarte probabil USL, cel puțin la nivel județean, nu va mai exista. Vom asista în schimb la noi alianțe politice la nivel de județ.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și