În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

În data de 17 mai a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației s-a desfăşurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, în jurul orei 00.40, un echipaj format dintr-un polițist de frontieră și doi lucrători din cadrul Agențíei Frontex au observat două persoane care transportau colete voluminoase, de la malul râului Tisa spre interiorul țării.

Imediat colegii noștri au acționat pentru interceptarea şi identificarea persoanelor în cauză, dar în momentul în care aceștia i-au observat pe oamenii legii, au abandonat coletele și s-au aruncat în apa râului Tisa, fugind în Ucraina.

S-a procedat la cercetarea zonei, ocazie cu care au fost descoperite patru colete care conțineau țigări de contrabandă.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 3.000 de pachete cu țigări, de proveniență Duty Free.

Țigările, în valoare de 35.100 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și