După cum se vede în fotografii, bărbatul în cauză nu se rușinează de zecile de oameni care așteaptă la coadă la RDS, nici de trecătorii numeroși aflați pe trotuar.

Sigheteanul care ne-a trimis fotografia ne-a zis că l-a apostrofat pe bărbatul care își făcea nevoile în public, însă acesta nu doar că la ignorat, dar l-a și înjurat, îndemnându-l să îi b....... .... (BIP BIP). Cu toate că zeci de oameni dintre cei ce așteptau la rând la RDS strigau la el să nu își facă nevoile în public, bărbatul căcăcios i-a ignorat, ba chiar nici nu s-a grăbit în a-și termina treaba cât mai repede. Zice-s-ar că în timp ce nevoile curgeau din dânsul, bărbatul derula Facebook-ul liniștit, ca și cum ar fi fost acasă pe budă. Probabil că mai util i-ar fi fost un ziar în format tipărit, măcar avea ce să folosească după.

Reamintim că în acest an Consiliul local Sighet a alocat banii necesari pentru construirea unei toalete publice lângă sediul ANAF, însă până acum nici nu s-au început lucrările, deși bani există.

Presupunând că ar exista o toaletă publică funcțională în centru, acestea nu pot fi peste tot în oraș, așa că astfel de cazuri ca și cel prezentat azi au fost, sunt și vor mai fi. Aceasta arată gradul de nesimțire și lipsă de rușine al unora din sigheteni. În acest ritm și pe fondul neimplicării Poliției locale, încet dar sigur, Sighetul devine o imensă budă publică și raiul boschetarilor și al cerșetorilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și