Un conducător auto de cetăţenie ucraineană, care se deplasa dinspre Palatul de Cultură, de pe strada Iuliu Maniu, în momentul în care a ajuns în intersecţie, nu a acordat prioritate unui autoturism marca Audi, cu numere de Bucureşti, fiind izbit în plin de acesta. Autoturismul Audi se deplasa pe drumul cu prioritate, dinspre centru înspre cartierul Cuza Vodă.

La momentul producerii accidentului, semaforul funcționa în regim de stand-by, luminând galben intermitent, motiv pentru care în intersecție s-au aplicat regulile de prioritate conform indicatoarelor rutiere.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale Ambulanţei şi două echipaje de poliţie. Ulterior a fost solicitat şi un echipaj al pompierilor, pentru a preveni un eventual incendiu care ar fi putut rezulta în urma scurgerii de combustibil din rezervorul unuia dintre autoturismele implicate în accident.

În urma accidentului a rezultat avarierea gravă a celor două autoturisme şi rănirea unei adolescente în vârstă de aproximativ 18 ani, care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului marca Audi. Tânăra a fost transportată de urgenţă la Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei, existând suspiciunea unei fracturi de claviculă. Pasagera rănită a suferit mai multe leziuni.

Conform ultimelor informații se pare că la volanul autoturismului marca Audi se afla fiul doamnei Lidia Mureșan, șefa punctului vamal Sighet, iar pasagera rănită ar fi prietena acestuia.

Articol actualizat la următorul link:

http://www.sighet247.ro/s/video-duminica-neagra-trei-accidente-rutiere-grave-soldate-cu-trei-victime/

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și