Acțiunea a constat într-un dialog cu sighetenii legat de problemele cu care se confruntă la nivel de municipiu, dar și legat de problemele de zi cu zi ale acestora. Sighetenii s-au dovedit a fi foarte receptivi și deschiși dialogului, acesta fiind unul productiv, locuitorii urbei aflând care sunt principalele puncte din programul electoral al lui Victor Ponta.

Președintele PSD Sorin Vlașin, însoțit de președintele UNPR Sighet, domnul Creța, consilierul local al PP-DD, domnul Mihai Găvrilă și președintele PLR Adriana Curmei au participat azi, 12.11.2014, la intâlnirea cu alegătorii în Piața agroalimentară din Sighet.

Cetățenii sigheteni s-au bucurat de întâlnirea cu reprezentanții partidelor și cu această ocazie s-a purtat un dialog pe probleme edilitar-gospodărești ale orașului, sighetenii venind cu importante sugestii și propuneri.

Totodată, sighetenii și-au exprimat hotărârea de a vota în turul doi pe candidatul la președenția Romaniei, pe domnul Victor Ponta.

PSD Sighet a ridicat două puncte de informare (unul lângă Carrefour și unul pe platoul din fața Hotelului „Coroana”), locuri în care sighetenii se pot informa cu privire la programul de Președinte propus de Victor Ponta și pot intra în dialog cu liderii PSD la nivel de municipiu.

Comunicat de presă al PSD Sighet.

* Sighet 247 va publica, în cazul în care va primi, comunicate de presă și al altor competitori electorali.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet