Un cetatean care locuia in zona si fusese plecat de acasa, nestiind de existenta acestor stalpi a intrat cu masina in primii doi si a ramas suspendat. La aceasta ora se incearca ridicarea masinii, politia locala care a aparut in zona dirijand traficul pentru a permite efectuarea manevrelor de ridicare a masinii. (sighet-online.ro)

Ce scriu locuitorii din zona?

“DEOCAMDATA STALPII AU FOST SCOSI. DAR TOTUSI CINEVA INSISTA CA ACEA ZONA SA FIE BLOCATA, PRIN URMARE SE AUDE CA VOR PUNE CEVA BORDURI ... CUM VOR FACE ASTA NU STIU ... DAR STIU CA TREBUIE SA AI APROBARI LEGALE INCLUSIV DE LA IPJ MM, PENTRU CA ESTE CAROSABIL ACOLO SI SE EFECTUEAZA VIRAJUL LA STANGA DE PE O STRADA CU SENS UNIC SI STIM SI NOI CEI MICI CA VIRAJUL SE FACE DE PE BANDA STANGA ...

Sunt de acord ca sunt probleme acolo, dar ce gandire sa ai sa pui stalpi in fata unei institutii private platitoare de taxe la bugetul local, ca sa nu parcheze nimeni acolo? nu v-ati gandit deloc ca se creeaza alte situatii de inconvenienta cand ati pus stalpii acolo? ... Ce cap maret a gandit asta? Pe cine cu pile la primarie a deranjat si nu vedea bine cand vine de la Gradina Morii? ... Si eu circul in zona si stiu sa ma uit dupa masini pe Stefan cel Mare si apoi sa trec ... O sa faceti asa peste tot, in fiecare colt de strada din Sighet?...Alte institutii private pot folosi acel spatiu, acum uneia prin abuz i-ati luat acest drept. Si sa va rugati Celui de Sus sa nu se intample vreun accident din cauza prostiei voastre ... va spun din proprie experienta ca noaptea nu sunt atat de vizibili pe cat ati crede voi ...” scrie un sighetean pe pagina de socializare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și