La fața locului s-a deplasat un echipaj de rutieră din cadrul Poliției mun. Sighetu Marmației, asistat de către un polițist local. Sosit la fața locului, echipajul de Poliție l-a identificat pe biciclistul în cauză, care prezenta mici escoriații pe suprața corpului, iar bicicleta era căzută pe marginea drumului.

Bătrânul biciclist a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. După ce a fost dus de către echipajul de Poliție la Spitalul mun. Sighetu Marmației pentru a i se preleva probe de sânge, bătrânul biciclist a fost audiat la sediul Poliției Sighetu Marmației cu privire la cele petrecute. Din păcate, biciclistul nu a putut furniza prea multe detalii cu privire la autoturismul care l-ar fi acroșat în mers.

Polițiștii au deschis dosar penal cu autor necunoscut pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără acordul Poliției, încercându-se totodată identificarea autorului accidentului. Dacă polițiștii îl vor găsi pe făptaș, rămâne de văzut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet