Curtea centrului comercial arată lamentabil: beton măcinat de vreme, plin de gropi. Gardurile de delimitare sunt de fapt spatele unor garaje construite ilegal și dărăpănate, dând întregului ansamblu o imagine sinistră.

O altă problemă este că inițial era prevăzută construcția unei toalete publice pentru clienții magazinelor din zonă, însă aceasta a rămas doar în stadiu de proiect. După cum se poate observa dintr-o imagine de mai sus, singurul element ce ar indica o posibilă viitoare toaletă este o țeavă de scurgere lângă un perete din BCA, netencuit. Practic, deși numărul clienților este mare, aceștia nu au unde să își facă nevoile și se duc în lateralul magazinului LEMS și „se eliberează”, fie treaba mică, fie cea mare, după caz.

O altă problemă este legată de faptul că clienții magazinelor mici nu produc gunoi, însă cei care consumă produse alimentare la pachet de la supermarket produc. Nu este clar cine achită gunoiul astfel produs.

Problema a fost adusă și în atenția executivului sighetean - este inadmisibil ca în plin centrul orașului să existe o astfel de „ghenă”, insalubră. Nu știm deocamdată dacă există metode prin care Primăria să oblige investitorul să finalizeze lucrările respective.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și