Imediat după ora 10:30, prin serviciul de urgență 112 a fost anunțat un incendiu la o casă pe strada Lazu Șesului nr. 31. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă pentru a lichida incendiul. La fața locului au mai sosit și un echipaj SMURD, un echipaj al Poliției și unul al Poliției locale.

Casa care a luat foc este una veche de lemn, în care locuiește o bătrână în jur de 80 de ani. În aceeași curte locuiesc într-o casă construcție nouă și fata bătrânei împreună cu familia. Conform declarațiilor ginerelui acesteia, bătrâna nu se afla în casă în momentul izbucnirii incendiului. De asemenea, se exclude varianta ca incendiul să fi fost provocat prin foc deschis, deoarece în acel moment nu era făcut foc în sobă.

Incendiul a distrus parțial casa veche din lemn și au ars mobilier și alte bunuri.

Echipajul SMURD a verificat starea de sănătate a bătrânei, care a fost foarte afectată de către incendiu, însă nu s-a impus internarea acesteia.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul în cca 30 de minute, scoțând din casă diverse piese de mobilier care prezentau risc de reaprindere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și