Conform martorilor, șoferul, o femeie aflată la volanul unui Audi, ar fi declarat că fata ar fi început traversarea drumului în fugă, motiv pentru care nu a observat-o și nici nu a avut timp suficient pentru a opri.

Martorii declară că impactul a fost destul de violent, fata începând speriată să o strige pe mama ei. Potrivit martorilor, fata ar avea vârsta în jur de 14 ani.

La fața locului a sosit în foarte scurt timp o ambulanță aparținând SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale victimei. De asemenea, la locul accidentului au sosit echipaje de Poliție care efectuează ancheta cu privire la accident.

Conform ultimelor informaţii, starea victimei nu ar fi gravă. Adolescenta ar fi fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, pentru investigaţii suplimentare.

O cauză favorizantă pentru producerea accidentului este aceea că iluminatul public din zonă nu era funcțional în acel moment. Este foarte probabil că dacă iluminatul ar fi funcționat, șoferița ar fi observat pietonul mai repede și ar fi reușit să oprească la timp. În ultimele luni, iluminatul public din Sighet nu este funcțional 100%, aproape zilnic apărând zone din oraș unde acesta nu este funcțional.

Articol în curs de actualizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și