În jurul orei 13:30, un angajat al companiei RDS a sunat la Poliție, anunțând că a fost atacat din senin de către un locatar în scara unui bloc de locuințe, situat pe strada G-ral Mociulski, în timp ce lucra la rețeaua de cablu-tv cu scopul de a remedia o avarie. Angajatul a fugit de atacator afară din imobil.

La scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj de Poliție pentru a verifica cele relatate. În momentul în care polițiștii au bătut la ușa scandalagiului, acesta i-a atacat pe polițiști cu un vătrai, rănindu-l ușor pe unul dintre aceștia.

Imediat după acest al doilea incident, la fața locului a mai sosit un echipaj de Poliție, polițiștii reușind să îl imobilizeze cu greu pe atacator. Tânărul atacator, conform declarațiilor martorilor, părea a fi foarte drogat, zbătându-se din toate puterile și încercând în continuare să îi atace pe polițiști.

Atacatorul a fost luat de către polițiști cu o autospecială de Poliție.

ACTUALIZARE IPJ MARAMUREȘ:

„Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lână Judecătoria Sighetu Marmației, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj“, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet