În loc ca petrecăreții să se conformeze, aceștia au înjurat-o ca la ușa cortului și au amenințat-o cu acte de violență pe femeia care i-a rugat să dea muzica mai încet, motiv pentru care aceasta a sunat la Poliție. Petrecerea a fost întreruptă brusc de către polițiștii sosiți la fața locului.

Dimineața următoare, surpriză: femeia care a sunat la Poliție s-a trezit cu gardul casei, construit din panouri metalice, vandalizat: femeia susține că vecinul ei nemulțumit că i-a fost întreruptă petrecerea de către polițiști i-a mânjit tot gardul cu diverse tipuri de vopseluri. Conform spuselor familiei păgubite, făptașul ar fi angajat al unei școli din municipiu.

Femeia a depus plângere la Poliție pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere și amenințare, fapta fiind anchetată de către polițiștii sigheteni.

A C T U A L I Z A R E IPJ Maramureș:

„Ieri, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin plângere despre faptul că un gard a fost vandalizat.

Partea vătămată, o tânără de 17 ani, a relatat faptul că persoane necunoscute au aruncat cu vopsea de diferite culori pe acesta și că au scris cu spray grafitti `TE IUBESC`.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere și continuă cercetările în vederea identificării autorilor”, se arată în comunicatul remis redacției Sighet 247 de către IPJ Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet