”Sectie de psihiatrie in incinta Spitalului municipal Sighetu Marmatiei

Am depus la Compania Nationala de Investitii prin Programul National de Constructii de Interes Public, subprogramul "Unitati Sanitare" obiectivul de investitii "Construire Sectie Psihiatrie - 200 paturi in incinta Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei."

In prezent sectia de psihiatrie din cadrul spitalului municipal este adapostita de cladiri cu o vechime de peste 100 de ani, cladiri care pe langa faptul ca prezinta mari deficiente, nu pot asigura circuitele clinice necesare cerintelor si normativelor de astazi.

Spitalul municipal Sighetu Marmatiei este singura unitate spitaliceasca din zona care asigura regim inchis pentru pacientii psihiatrici periculosi si care sunt supusi expertizelor medico-legale psihiatrice, sens in care acest obiectiv de investitii este necesar.

Noua sectie de psihiatrie va fi impartita in patru sub-sectii: o sectie de 50 de paturi pentru pacienti cronici femei, o sectie de 50 de paturi pentru pacienti cronici barbati, o sectie de 50 de paturi dedicata pacientilor acuti femei si o sectie de 50 de paturi pentru acuti barbati. Fiecare salon va beneficia de grup sanitar propriu. Fiecare sub-sectie va avea sali pentru tratamente, cabinete de consultatie, cabinete medicale, secretariat, etc.”, scrie primăria Sighet.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet