Titlul de campioană la categoria Women Physique Seniori cât și la Women Physique Masters (-163cm) a revenit sighetencei Pamela Kiss, legitimată la AS Vointa Satu Mare, care a obținut apoi și titlul de campioană absolută la Women Physique, adică a câștigat competiția dintre toate medaliatele de aur a secțiunilor componente ale categoriei. Faptic, Triplă Campioană, este cel mai bun rezultat sătmărean la această competiție.

Pamela este angajată la Poliția de Frontieră Petea – ITPF Sighetu Marmației. Rutina zilnică la sala de culturism și fitness a devenit un stil de viață pentru Pamela de aproximativ 10 ani, iar cu forma fizică dobândită la sala RobiFittness, la îndemnul soțului și a celor din jur, și-a propus participarea la competiții.

Pregătirea riguroasă pentru o competitie, fizică și alimentară, durează minim 12-14 săptămâni în condițiile preexistenței formei create deja. Pregătirea este concentrată ca “vârful” de formă să fie atins în ziua competiției. Aceasta durează una, maxim două 2 zile, după care începe să se piardă rapid, fiind nevoie de un alt ciclu de pregătire pentru următoarea competiție.

Pamela era hotărâtă să urce pe podium, dar se pare că așteptările ei au fost depășite cu mult, practic a câștigat tot ce putea obține la această competiție.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet