În data de 21 martie a.c., în jurul orei 11.00, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri pentru control, pe raza localității Sighetu Marmației, județul Maramureș, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România.

Conducătorul auto a ignorat semnalele polițiștilor de frontieră și a continuat deplasarea în mare viteză. Imediat, colegii noștri au trecut la urmărirea mașinii, iar la scurt timp șoferul a abandonat autoturismul, încercând să fugă.

Polițiștii de frontieră au procedat la reținerea și imobilizarea conducătorului auto și al pasagerului, la acțiune participând și un echipaj din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Sighetu Marmației.

În urma verificărilor efectuate, în autoturism și asupra unuia dintre tineri, au fost descoperite 11 pachețele în care se afla o substanță vegetală de culoare verde-oliv.

Drept urmare, tinerii, în vârstă de 21, respectiv 29 de ani au fost duși la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii substanței descoperite a rezultat cantitatea de aproximativ 10 grame substanță vegetală verde-oliv, presupusă a fi canabis, cantitate care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic ilicit de droguri, iar dosarul a fost înaintat către DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș, pentru competență în soluționare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și