S-a muncit intens în ultimul an pentru ca acestă locație să poată fi folosită pentru cinematograf și sală de spectacole, concerte, etc. De azi îniante la Cinema Mara Sighet vor rula filme 2D și 3D, filme deja cunoscute, dar și noutăți din lumea cinematografiei.

”Firma noastră care se ocupă cu redeschiderea mai multor cinematografe din țară, printre care și Cinema Mara din Sighet. Noi ne dorim să aduce cultura mai aproape de cetățeni, prin filme, prin cinematografie. Pregătirile pentru deschiderea Cinema Mara sunt pe ultima sută de metri și îi așteptăm începând de azi pe sigheteni la film.” Ovidiu Călin, director general Event Movie.

Sala are o capacitate de aproape 300 de locuri, momentan sunt montate doar 260 de scaune, urmând ca restul să ajungă săptămâna viitoare. Vor rula filme zilnic, începând cu ora 15.00 în timpul săptămânii, iar în weekend începând cu ora 13.00. Prețul biletelor variază, de la 14 lei filmele 2D și 17 lei filmele 3D.

Deschiderea oficială a cinematografului are loc azi la ora 14.00 în prezența oficialităților, iar publicul este așteptat de la ora 17.00 să urmărească filmul „Cardinalul”, o producție românească din 2019 care înfățișează o parte a vieții episcopului Iuliu Hossu, încarcerat în închisoarea de la Sighet în ani 50.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și