"Am din nou #buletin! #MAI îi mulțumește lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii! Ca urmare a demersurilor comune, de la începutul anului, peste 150.000 de români și-au reînnoit actele de identitate. Fii și tu ca #Smiley, fă-ți #buletin! Vei putea, astfel, să te plimbi în afara țării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ți exerciți dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!", se arată în textul ce însoțește galeria foto de pe pagina oficială de Facebook a MAI.

În fotografiile publicate marți este prezentat Smiley, care a primit, la sediul casei sale de producție, ofițeri ai Ministerului de Interne, care i-au oferit un buletin simbolic, în câmpurile-cheie de pe cartea de identitate fiind făcute referiri la cântece ale artistului.

Astfel, la CNP, este specificat, în locul codului numeric personal, cuvântul "Oarecare", la "Nume" — Smiley și "Prenume" — "Omul". La "Cetățenie", pe buletinul special al lui Smiley este menționat "Fii tu România", locul de naștere este "Acasă", iar Domiciliul este "Plec pe Marte".

Pornind de la una dintre cele mai recente piese ale lui Smiley, interpretate alături de DOC & Motzu, "Pierdut buletin", Ministerul Afacerilor Interne a pornit, la începutul anului, pe pagina oficială de Facebook a instituției, o campanie de informare pentru cei care și-au pierdut actul de identitate.

"#MAI alături de Smiley și de toți cei care și-au pierdut buletinul. În luna decembrie, #Smiley ne-a anunțat că și-a pierdut buletinul. Având în vedere ca a trecut o lună și cunoscutul cântareț nu ne-a anunțat că și-ar fi găsit documentul de identitate, îi informăm, pe aceasta cale, pe toți cei care se află în aceeași situație, că pot gasi lista documentelor necesare obținerii unui nou act de identitate accesând pagina http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html, Așteptăm cu nerabdare lansarea piesei „Am din nou buletin”", scriau reprezentanții MAI în ianuarie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet