Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș și s-a bucurat de o prezență numeroasă atât din partea publicului, cât și a celor care au urcat pe scena festivalului.

Primarul comunei Strâmtura, Ioan Pasare a demonstrat, încă o dată, că este un bun gospodar al acestei localități, aducând în prim planul manifestării culturale, cadrele didactice care, de-a lungul anilor au crescut și educat generații întregi de copii și tineri din zonă.

Alături de administrația locală din comuna Stramtura au fost prezenți si reprezentanți ai administrației județene și centrale care au transmis mesaje de apreciere și susținere față de toți cei prezenți. În cadru festiv au fost înmânate și diplomele de excelență și merit cadrelor didactice, cetățenilor de onoare ai localității, dar și preoților care, prin activitatea lor, aduc plus valoare acestei comunități. Ziua dedicată manifestărilor a continuat cu un frumos recital de cântece și dansuri populare care a încântat numeroasa asistență.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet