Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a pierdut controlul unui tractor, iar în condiții neclare s-a răsturnat cu vehiculul. Victima a rămas prinsă sub tractor, suferind răni grave la nivelul coloanei vertebrale.

Din cauza gravității rănilor, la fața locului a ajuns și un echipaj medical de prim-ajutor la bordul unui elicopter SMURD, care a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Baia Mare, conform informațiilor PresaSM.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate întregul complex de împrejurări.

Ce spun POMPIERII: ”Astăzi, în jurul orei 15:20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale unei victime rezultată într-un accident, în localitatea Târșolț. În accident a fost implicat un tractor care s-a răsturnat. La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit un tractor răsturnat, iar o persoană de sex masculin, conștientă și cooperantă, a suferit leziuni la torace. Pentru un timp mai optim de răspuns s-a solicitat în sprijin aerian elicopterul de la Jibou. Echipajul SMURD a transportat victima pe terenul de fotbal din apropiere, de unde a fost preluată de echipajul de prim-ajutor aerian și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Baia Mare”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și