Țigările, în valoare totală de 185.796 lei au fost ridicate în vederea confiscării. În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

În cursul zilei de vineri, 23 iulie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, în cooperare cu lucrătorii STPF Suceava, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 18.00, colegii noștri au descoperit, pe direcția localității Costileva, la aproximativ trei km de linia de frontieră mai multe colete cu țigări, ascunse în pădure și acoperite cu folie de nailon. Acestea au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 15.880 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență extracomunitară, în valoare de 185.796 lei.

Au fost anunțate și autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. La finalizarea cercetărilor faţă de persoanele implicate vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și