Un șofer din Petrova, în timp ce se deplasa dinspre Crăciunești către Sighetu Marmației, în dreptul unei treceri pentru pietoni din satul Tisa, a oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui bărbat și a fost lovit în spate de un alt autoturism condus de un bărbat din Ruscova.

În autoturismul care s-a oprit la trecerea pentru pietoni se aflau trei persoane, respectiv șoferul și doi pasageri pe bancheta din spate, în timp ce în cealaltă mașină se afla doar șoferul.

„Am oprit la trecere să îl las pe omul ăsta să treacă și dintr-o dată am auzit o bubuitură în spate si am simțit cum mă impinge pe drum, deși eu aveam piciorul pe frână. Eu l-am văzut că vine da am crezut că o să se oprească. Noroc ca s-a răzgândit pietonul și nu a mai trecut că acolo îl omoram” a declarat șoferul autoturismului lovit.

În urma impactului, persoanele aflate pe bancheta din spate au suferit leziuni corporale mai grave, unul dintre pasageri fiind suspect de fractură de coloană. Șoferii ambelor autoturisme au prezentat răni și au fost transportați la spital pentru investigații medicale amănunțite, urmând de asemenea să le fie prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pietonul nu a fost rănit.

Poilițiștii continuă cercetările în acest caz.Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și