Din dispoziţia şefului Poliţiei Române, domnul chestor de poliţie Bogdan Despescu, azi, 01 iulie, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au desfăşurat pe raza judeţului acţiuni care urmăresc respectarea legislaţiei în domeniul transportului public de persoane.

Scopul acţiunii a constat în reducerea numărului de accidente în care sunt implicate autovehicule destinate transportului public de persoane prin curse regulate şi ocazionale.

Poliţiştii au controlat 68 de autovehicule şi au constatat 41 de contravenţii, dintre care trei prevăzute de OG 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora iar restul privind abateri de la normele referitoare la circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 23 750 de lei.

Poliţiştii rutieri maramureşeni vor fi prezenţi în trafic pe parcursul întregului week-end pentru a preveni producerea de accidente rutiere şi pentru a verifica dacă participanţii la trafic respectă legislaţia în acest domeniu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet